27 oktober 2023

Baanbrekend proefproject: KAA Gent en Perfect-ID testen innovatieve toegang tot stadion met handpalm

In een vernieuwend proefproject wil KAA Gent, een van België's meest vooraanstaande voetbalclubs, testen starten om de fanervaring naar een nieuw niveau te tillen door de introductie van Perfect-ID's geavanceerd Palmki handpalm-authenticatiesysteem. Dit visionaire proefproject, waarin Palmki wordt getest in samenwerking met StarNet voor het verbeteren van de toegangsprocedure, zal de Young Business Club-members de mogelijkheid bieden om via een speciale 'Fast Lane' binnen te gaan in het stadion, en dat alles met behulp van hun handpalm.

De officiële lancering staat gepland op zondag 29 oktober 2023, en valt samen met de thuiswedstrijd van KAA Gent tegen Standard Luik. Dit moment markeert een mijlpaal voor zowel KAA Gent als Perfect-ID, aangezien het de eerste keer is dat een Pro League-club in België deze innovatieve technologie test om de fanervaring te verbeteren.

Marc Strackx, Directeur van Perfect-ID, toont zijn enthousiasme over deze samenwerking: "We zijn verheugd om samen te werken met KAA Gent en StarNet om dit proefproject te kunnen testen.  Palmki's handpalm-authenticatie biedt een veilige, snelle en innovatieve methode om fans een vlotte en efficiënte toegang te verschaffen. Dit proefproject zal ons helpen begrijpen hoe fans reageren op deze baanbrekende technologie. Op basis van de resultaten en de feedback kan er verder onderzocht worden hoe de technologie het best geïntegreerd kan worden in voetbalstadions.”

KAA Gent, bekend om zijn toewijding aan het bieden van eersteklas ervaringen voor zijn fans, deelt over deze samenwerking: “In onze voortdurende zoektocht naar meer comfort voor onze toeschouwers en mede geïnspireerd door de nieuwe wet “Veilig Voetbal” gingen we op zoek naar een innovatieve technologie om toeschouwers op een vlotte en veilige manier de toegang tot het stadion te verlenen. We zijn verheugd daarvoor met Palmki een Vlaamse partner te hebben gevonden. Daarnaast is de inbreng van de verschillende academische partners in dit project voor KAA Gent heel belangrijk omdat we dit willen laten verlopen in het grootst mogelijke respect voor privacy en GDPR.”

Eddy Muylaert, CEO van StarNet, ziet deze samenwerking als een kans om de weg vrij te maken voor een handigere en efficiëntere toegangsprocedure bij voetbalstadions: “Met veel enthousiasme werken we mee aan dit innovatieve project om de toegangscontrole in voetbalstadions verder te optimaliseren met oog op de toekomst. Dit zal de supporters een snelle en efficiënte toegang tot het stadion bieden en tevens alle verdere persoonlijke controles vermijden. Als marktleider en trouwe partner  van KAA Gent kijken we uit naar een positieve samenwerking met Perfect-ID om aan de hand van deze technologische vooruitgang de fan experience te verhogen.”

Palmki's handpalm-authenticatiesysteem maakt gebruik van geavanceerde biometrische technologie om soepele en snelle toegang te garanderen. Na een positieve testperiode en integratie in het stadion, zouden fans enkel nog hun handpalm hoeven te scannen om toegang tot de 'Fast Lane' te krijgen, waardoor wachtrijen en traditionele toegangsmethoden vermeden worden.

We nodigen alle fans, media en sportliefhebbers uit om aanwezig te zijn bij de officiële lancering van dit proefproject op zondag 29 oktober 2023, wanneer KAA Gent het opneemt tegen Standard Luik. Ervaar hoe geschiedenis wordt geschreven terwijl KAA Gent deze transformerende technologie test en een glimp biedt van de toekomst van stadiontoegang en fanervaring.

Baanbrekend proefproject: KAA Gent en Perfect-ID testen innovatieve toegang tot stadion met handpalm

Verhoog uw fanbeleving met Palmki voor voetbalstadions!

In de wereld van het voetbal gaat de opwinding van een wedstrijddag verder dan de actie op het veld. Vanaf het moment dat fans voet in het stadion zetten, moet hun ervaring naadloos, veilig en onvergetelijk zijn. Hier komt Palmki in beeld om het spel te revolutioneren.

18 maart 2024

Lees meer

Cybersecurity transformeren met Palmki

In een tijd waarin cyberdreigingen prominent aanwezig zijn, presenteert Palmki een revolutionaire oplossing: de biometrische handpalmscan. Deze geavanceerde technologie verbetert niet alleen de cybersecurity, maar plaatst ook een naadloze gebruikerservaring bovenaan de prioriteiten, vermindert de afhankelijkheid van wachtwoorden en biedt een kosteneffectieve verdediging tegen online bedreigingen.

8 februari 2024

Lees meer

Het nieuwe Palmki Experience Center

We zijn verheugd mee te delen dat Palmki is verhuisd naar ons splinternieuwe kantoor op Bedrijfsstraat 2, 3500 Hasselt! En dit is niet zomaar een verhuis – het is een opwindende stap vooruit in de wereld van toegangscontrole, beveiliging, procesautomatisatie en customer experience.

30 november 2023

Lees meer

Leuven Bears en Palmki lanceren baanbrekende betaaloptie met handpalm

Op zaterdag 14 oktober 2023 zullen basketbalclub Stella Artois Leuven Bears en Perfect-ID een revolutionaire manier van betalen introduceren: betalen met de handpalm. Dit innovatieve systeem zal het voor fans van Leuven Bears mogelijk maken om hun favoriete drankjes en snacks te kopen met niets meer dan hun handpalm.

12 oktober 2023

Lees meer

Perfect-ID is genomineerd voor de Rising Star Award

Perfect-ID is genomineerd voor de Rising Star Award 2023, samen met negen andere innovatieve bedrijven.

29 september 2023

Lees meer

LCL Identifier: Innovatie door co-creatie

Met de implementatie van de Identifier richt LCL zich op innovatie in identiteitsverificatie voor alle datacenters. De LCL Identifier omvat tweefactorauthenticatie met behulp van slimme software op basis van biometrie, zoals palmlezen en gezichtsherkenning. Het is speciaal ontwikkeld voor LCL en is ontstaan uit een succesvolle co-creatie.

9 december 2021

Lees meer

Palmki geselecteerd voor Slush 2021! - Voorbereiden voor een internationale uitbreiding.

Palmki is verheugd te melden dat het geselecteerd is voor Slush 2021. Slush is 's werelds toonaangevende startupevenement en zal plaatsvinden in december.

10 oktober 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x