HB Antwerpen

Inleiding

HB is een ecosysteem voor diamant van de eerste orde, gevestigd in Antwerpen. Het is er trots op zich te specialiseren in het slijpen en polijsten van diamanten op basis van de legendarische Antwerpse knowhow van meer dan 500 jaar.

Aangezien diamanten een zeer hoge waarde hebben, wilde HB een oplossing die hen een nieuw soort high-security toegangscontrole management zou geven. Omdat high-security meer is dan een modewoord in deze industrie, besloten zij samen te werken met Palmki!

Alle 23 deuren in de gloednieuwe fabriek van HB zijn uitgerust met palmsleutelsensoren. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat alleen HB-medewerkers het gebouw kunnen betreden. Er komt echter nog veel meer bij kijken.

Aangezien het aderpatroon van elke persoon een uniek deel van zijn lichaam is, en de Palmki sensor vijf miljoen referentiepunten vastlegt, is dit waarschijnlijk de beste methode op de markt om ervoor te zorgen dat alleen de juiste personen toegang krijgen tot de plaatsen of diensten waartoe zij gemachtigd zijn.

Bij elke scan worden de gegevens omgezet in een unieke code, een zogenaamde "hash"-code, waarmee de beveiligingsbeheerder elke gebruiker kan identificeren en toegangsrechten kan instellen afhankelijk van zijn rol en positie binnen het bedrijf. Dit betekent dat het management te allen tijde toegang heeft tot alle ruimten, terwijl het personeel slechts bepaalde ruimten kan betreden binnen bepaalde tijdsbestekken.

Naast hoge veiligheid was ook het design een zeer belangrijk aspect voor HB Antwerp. Om aan deze verwachtingen te voldoen, ontwikkelde Palmki een gepersonaliseerde punky behuizing met een geïntegreerd HB Antwerp logo. Om dit te bereiken wordt de behuizing op maat gemodelleerd en 3D geprint, maar zo ver is Palmki bereid te gaan voor een klant. Uiteindelijk is het niet alleen veiligheid wat de klok slaat!

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Leer meer

Video laden

Facebook
Twitter
LinkedIn
NL