U bekijkt momenteel Government

Regering

Inleiding

De veiligheidsdienst van deze overheidsinstelling wil een hoger veiligheidsniveau inbouwen.

Een afdeling van 800 mensen die een inspectieronde moeten afleggen volgens een vooraf bepaald schema.

Het is van cruciaal belang dat de juiste, geplande persoon zich op het juiste tijdstip op de juiste plaats aanmeldt. Alleen met deze procedure is de algemene veiligheid gegarandeerd.

Het Probleem

Momenteel gebeurt de registratie via een badge. Het probleem is dat de badge kan worden doorgegeven of, erger nog, gestolen of gekopieerd zonder dat de eigenaar daarvan op de hoogte is. Tenslotte komt het ook voor dat de badge soms wordt vergeten, waarvoor een speciale tijdelijke badge moet worden aangemaakt.

Dit komt de planning en logging zeker niet ten goede, hetgeen problematisch is voor de controle als zich een incident voordoet.

Een badge wordt altijd gebruikt voor een eerste visuele controle door alle werknemers en bezoekers van deze overheidsinstelling en zal dus ook in de toekomst worden gebruikt.

De Oplossing

PALMKI in combinatie met de bestaande badge lijkt DE oplossing voor deze kwestie te zijn.

  • Uniek en persoonlijk en kan niet worden overgedragen of gekopieerd
  • Is altijd "bij de hand" dus geen extra last om te onthouden of een accessoire dat kan worden vergeten of gestolen.

Na een eenmalige registratie wordt de gehashte code van de handscan op de badge geschreven. De gebruikers tonen eerst de badge en dan de hand. Na vergelijking van beide codes wordt de aanwezigheid geregistreerd indien er een positieve overeenkomst is.

Resultaten

Door deze manier van werken is er een 100% zekerheid dat de geplande veiligheidsagent op het voorziene tijdstip ter plaatse was.
De gebruikers ervaren deze manier van werken als zeer comfortabel en intuïtief.

Het feit dat de persoonsgegevens worden opgeslagen op de persoonlijke badge van de gebruiker en niet in een centrale databank worden opgeslagen, maakt deze oplossing zeer GDPR-vriendelijk.

Geef een antwoord