Blog

Verhoog uw fanbeleving met Palmki voor voetbalstadions!

In de wereld van het voetbal gaat de opwinding van een wedstrijddag verder dan de actie op het veld. Vanaf het moment dat fans voet in het stadion zetten, moet hun ervaring naadloos, veilig en onvergetelijk zijn. Hier komt Palmki in beeld om het spel te revolutioneren.

18 maart 2024

Lees meer

Cybersecurity transformeren met Palmki

In een tijd waarin cyberdreigingen prominent aanwezig zijn, presenteert Palmki een revolutionaire oplossing: de biometrische handpalmscan. Deze geavanceerde technologie verbetert niet alleen de cybersecurity, maar plaatst ook een naadloze gebruikerservaring bovenaan de prioriteiten, vermindert de afhankelijkheid van wachtwoorden en biedt een kosteneffectieve verdediging tegen online bedreigingen.

8 februari 2024

Lees meer

Het nieuwe Palmki Experience Center

We zijn verheugd mee te delen dat Palmki is verhuisd naar ons splinternieuwe kantoor op Bedrijfsstraat 2, 3500 Hasselt! En dit is niet zomaar een verhuis – het is een opwindende stap vooruit in de wereld van toegangscontrole, beveiliging, procesautomatisatie en customer experience.

30 november 2023

Lees meer

Baanbrekend proefproject: KAA Gent en Perfect-ID testen innovatieve toegang tot stadion met handpalm

In een vernieuwend proefproject wil KAA Gent, een van België's meest vooraanstaande voetbalclubs, testen starten om de fanervaring naar een nieuw niveau te tillen door de introductie van Perfect-ID's geavanceerd Palmki handpalm-authenticatiesysteem.

27 oktober 2023

Lees meer

Leuven Bears en Palmki lanceren baanbrekende betaaloptie met handpalm

Op zaterdag 14 oktober 2023 zullen basketbalclub Stella Artois Leuven Bears en Perfect-ID een revolutionaire manier van betalen introduceren: betalen met de handpalm. Dit innovatieve systeem zal het voor fans van Leuven Bears mogelijk maken om hun favoriete drankjes en snacks te kopen met niets meer dan hun handpalm.

12 oktober 2023

Lees meer

Perfect-ID is genomineerd voor de Rising Star Award

Perfect-ID is genomineerd voor de Rising Star Award 2023, samen met negen andere innovatieve bedrijven.

29 september 2023

Lees meer

LCL Identifier: Innovatie door co-creatie

Met de implementatie van de Identifier richt LCL zich op innovatie in identiteitsverificatie voor alle datacenters. De LCL Identifier omvat tweefactorauthenticatie met behulp van slimme software op basis van biometrie, zoals palmlezen en gezichtsherkenning. Het is speciaal ontwikkeld voor LCL en is ontstaan uit een succesvolle co-creatie.

9 december 2021

Lees meer

Palmki geselecteerd voor Slush 2021! - Voorbereiden voor een internationale uitbreiding.

Palmki is verheugd te melden dat het geselecteerd is voor Slush 2021. Slush is 's werelds toonaangevende startupevenement en zal plaatsvinden in december.

10 oktober 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x