Biometrisch toegangscontrole systeem

Palmki heeft ontelbare aangepaste biometrisch toegangscontrole system en -toepassingen voor vrijwel alle sectoren. Of het nu gaat om woningconcepten, datacenters, farma, telecom, horeca, zware industrie, logistiek of meer.

Biometrisch toegangscontrole systeem

Sensoren

Elke succesvolle biometrisch toegangscontrolesysteem installatie is gebaseerd op een hoogwaardige sensor. De Palmki technologie is een bekroonde biometrische verificatietechnologie. Onze op handpalmader gebaseerde verificatieoplossing maakt gebruik van de toonaangevende biometrische technologie op basis van vasculaire patronen.

De Palmki-sensor maakt gebruik van nabij-infrarood licht om het aderpatroon van iemands handpalm vast te leggen, waarbij een uniek biometrisch patroon wordt gegenereerd dat onmiddellijk in de sensor wordt gecodeerd voordat het wordt verzonden.

Bij Palmki is het allemaal begonnen met een touchless Palm Vein registratie Module en een infrarood sensor. Vandaag zijn onze toestellen uitgerust met een aanraakloze 3D-behuizing op maat, kwaliteit en intuïtief ontwerp voor binnen- en buitenoplossingen. En er komt nog meer.

biometric access control system
biometric access control system

Biometrisch toegangscontrole systeem

Apparaten

Een biometrisch apparaat moet altijd zijn afgestemd op een bepaalde toepassing. Daarom biedt onze uitgebreide portefeuille van toepassingen een brede waaier van oplossingen.

Maar we gaan nog verder!
Onze kracht ligt in het aanpassen van onze oplossing aan uw infrastructuur of specifieke eisen. Laat ons u helpen de juiste keuzes te maken.

Biometrisch toegangscontrole systeem

Software

Met de Palmki Software kunt u biometrisch toegangscontrolesysteem apparaat kan naadloos worden geïntegreerd in toegangscontrole door derden, tijdregistratie of andere IT-bedrijfstoepassingen.

Als u nog geen beslissing heeft genomen over een toegangscontrole- of tijdregistratiesysteem, kan Palmki u een web-based management software aanbieden, hetzij op een lokale of op een cloud-server. Het beschikt over gebruikers- en toestelbeheer, rechtenbeheer, alarmbeheer en nog veel meer.

biometric access control system
biometric access control system

Biometrisch toegangscontrole systeem

Verkoopautomaten

Het trekken van je kredietkaart ging al sneller dan het gebruik van contant geld, en nu gaat het afrekenen met biometrie nog sneller dan met kredietkaart of contant geld. Het gebruik van deze technologie is zakelijk gezien zinvol in situaties waarin dezelfde groep werknemers of klanten vaak gebruik maakt van hetzelfde verkooppunt.

Bij Palmki hebben we een breed scala van samenwerkingen met 3rd party partners zoals Original Equipment Manufacturers. Stelt u zich eens voor dat uw hand een betaaloplossing wordt die een verkoopautomaat of een kopieermachine activeert.

Bij Palmki is onze hardware een geminiaturiseerde aderbiometrische scanner die een gemakkelijke integratie in bestaande hardwareoplossingen mogelijk maakt.

Een sector in evolutie is de detailhandel die biometrie gebruikt omdat het de gebruikerservaring en het kassaproces verbetert. Palmki biedt micromarkten biometrische mogelijkheden die vooraf in de eenheden zijn ingebouwd, waardoor het proces van het accepteren van biometrische gegevens uiterst eenvoudig en naadloos is.

Biometrisch toegangscontrole systeem

Kiosk & Schermen

Aangezien de hoeveelheid wachtwoorden en pincodes overweldigend wordt voor de eindgebruiker, is biometrische identificatie ook begonnen met het vervangen van commerciële middelen zoals telefoonwachtwoorden en sleutelhangers op het werk. Een biometrische kiosk is een touchless kiosk die contactloos inchecken, bestellen of een andere mogelijke toepassing mogelijk maakt. Een voordeel dat snel aan populariteit wint in pandemische perioden.

Handpalmader mapping is niet langer futuristisch. Het is er nu en kan helpen om alle soorten transacties eenvoudiger en veiliger te maken. Natuurlijk kan het ook een rol spelen bij kiemvrije identificatiemiddelen.

Wij streven ernaar uw bedrijf, probleemgebieden en groeimogelijkheden te begrijpen. Vervolgens bouwen wij voor u een biometrische kioskoplossing op maat die deze hindernissen uit de weg ruimt, de omzet verhoogt en de efficiëntie verhoogt.

Palmki is ook doeltreffender in het voorkomen van presentatieaanvallen, omdat het meerdere scans van het aderpatroon van de handpalm van een gebruiker kan maken en een unieke aderkaart kan genereren, ook bekend als een biometrische sleutel, die naar verluidt uiterst moeilijk te repliceren is.

Deze biometrisch toegangscontrolesysteem vindt zijn toepassingen op gebieden zoals lidmaatschapsregelingen, waar de toepassing voor ID-authenticatie, toegang voor leden tot gebouwen en digitale portefeuilles of activeringen.

biometric access control system
biometric access control system

Biometrisch toegangscontrole systeem

Automatiserings- oplossingen

Door onze klanten te voorzien van het ontwerp en de eenvoudige implementatie en invoering van geautomatiseerde oplossingen voor beveiligingsbeheer, met onze Palmki sleutel als identificatiemiddel.

Palmki is bekend voor zijn advies over processtromen die gekoppeld zijn aan aanwezigheids- of tijdsbeheer.

Zij staan voor ons in.

Casestudies

Contacteer ons

Neem contact op.

Nieuwsbrief abonneren

Laten we wat veiligheid naar je inbox sturen

Volg ons

Nieuws en innovatie

Laat ons uw veiligheid herover-wegen

NL