Your biometrics reference

Блог

Вести

LCL идентификатор: Иновација преку ко-креација

Со имплементацијата на Идентификаторот, LCL се фокусира на иновации во верификацијата на идентитетот за сите центри за податоци. LCL идентификаторот вклучува двофакторна автентикација со користење

Прочитај повеќе »

Претплатете се на билтенот со новости

АЈДЕ ДА ДОБИЕМЕ ОДРЕДЕНА БЕЗБЕДНОСТ ЗА ВАШЕТО САНДАЧЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Стапете во контакт

MK